• Kolodvorska ulica 1 a, 8270 Krško
  • 041 760 702
  • mesar1980@gmail.com

 

PREDSTAVITEV

 

Smo družinsko podjetje. Naš MESNI BUTIK MLAKAR se nahaja na KOLODVORSKI ULICI 1 V KRŠKEM, na VIDMU, kjer se že drugo generacijo ukvarjamo z lastno predelavo mesa in mesnih izdelkov. Meso dobavljamo izključno od lokalnih kmetov okoliških kmetij, saj se držimo našega slogana PRI NAS MESO DOMAČE DIŠI DRUGAČE. Pripravljamo meso in mesne izdelke po tradicionalnih receptih ...sol, poper, česen, lovorjev list, brez aditivov in ojačevalcev arom. Naše prekajeno meso dimimo klasično, z uporabo bukovih drv in tako dosežemo tisto pravo aromo in domač okus.

Naše največje veselje do dela je zadovoljstvo naših strank! Za stranke si vedno vzamemo čas, da jim svetujemo in ugodimo ...OBIŠČITE NAS IN SE PREPRIČAJTE, VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Se bliža čas praznovanj, piknikov? Radi povabite za svojo mizo znance, prijatelje, sorodnike in jih seveda dobro pogostite?

Nas veseli, naj za ugodno sveže meso in suhomesnate izdelke v Krškem podjetje Boštjan Mlakar s.p. poskrbi.

Da se bo miza šibila pod dobrotami in da gostje ne bodo odšli lačni pridite k nam po ugodno sveže meso in suhomesnate izdelke. V Mesnem butiku Mlakar v Krškem vas pričakujemo s prvovrstno ponudbo, ugodnimi cenami ter hitro in prijazno postrežbo.

Pri nas najdete različne vrste mesa; govedina, teletina, perutnina, svinjina… zaupajte nam svoje želje in še bi se kaj našlo.

Potrebujete ugodno sveže meso ali suhomesnate izdelke v Krškem za piknik? Čevapčiče, pleskavice, kotlete, ražnjiče? Brez problema, vse našteto pri nas dobite.

 Mesni butik Mlakar - predstavitev

Naša ponudba je, kot se za dobro mesarijo, ki nudi ugodno sveže meso in suhomesnate izdelke spodobi, tudi sezonsko orientirana. V toplejših mesecih vam je na voljo piknik program, v hladnejših pa koline (krvavice, pečenice…). Skozi celo leto pa vas razvajamo s suhomesnatimi izdelki; salamami, klobasami, prekajenim mesom in še in še bi lahko naštevali.

Če boste imeli gostijo, nas lahko tudi pokličete, naročite vnaprej in prevzamete ter si tako zagotovite želene mesnine ali suhomesnate izdelke. Obiščite nas in se o zgoraj napisanem prepričajte tudi sami, ob tem pa ne zamudite niti naših posebnih in zelo ugodnih ponudb.